Fräscha upp höstgarderoben

När sommaren nu övergår i höst kan det vara kul att uppdatera sin garderob. Bort med flip-flops, shorts och linnen och in med jeans, rockar och mysiga stickade tröjor. Men vad ska man tänka på när man nu vill fräscha upp sina höstgarderob? Det ska vi titta närmare på idag. Häng med!

Först och främst måste du fundera över vad du är ute efter. Behöver du nya jeans? En ny kostym? Eller behöver du ett par rejäla höstskor? Oavsett är det viktigt att du sätter upp en ”plan”. Det behöver så klart inte vara något jätteambitiöst men det är ändå viktigt att du tänker igenom detta.

Hösten passar perfekt för dig som gillar att klä dig lite elegantare. En ny kostym eller liknande kan därför vara perfekt om du känner att detta är något som du behöver i din garderob. Kombinera dessa med ett par snygga skor och du är redo att ge dig ut i hösten.

För dig som är miljömedveten och känner att du inte vill köpa splitternya kläder finns det också många bra alternativ. Second hand-butiker som till exempel Myrorna har mycket olika kläder och ofta till ett lägre pris. Du kan då inhandla en ny outfit och där din inverkan på miljöförstöringen blir mindre. Om du inte har en sådan butik i närheten finns det många andra smarta lösningar som till exempel Tradera. Där kan du sitta i hemmets lugna vrå och inhandla kläder. Perfekt va?

Det viktigaste är att alla drar sitt strå till stacken. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.